Over ons

ESSA DESIGN

Essa Design is sinds 2013 het merk voor sieraden en kleding van de hand van de Amsterdamse ontwerper Saskia Post. De designs van Essa kenmerken zich door strakke, geometrische en minimalistische ontwerpen. De sieraden van Essa zijn handgemaakt. Daardoor zijn ze uniek en eventueel op verzoek te personaliseren.

Producten

De geometrische vormen van Essa Design zijn terug te zien in een uitgebreide collectie sieraden. Naast de sieradenlijn heeft Essa Design een kledinglijn waarbij geometrische vormen centraal staan. De kleding is klimaatneutraal geproduceerd en de grafische prints worden middels authentieke zeefdruktechnieken gedrukt. Mooie en betaalbare ontwerpen die matchen bij alle outfits.

Verkooppunten

Naast een online winkel, verkoopt Essa Design haar producten op evenementen en markten. Ook zijn de producten van Essa Design te koop bij THINGS I LIKE THINGS I LOVE in Amsterdam en Arnhem, bij DRAAGBAAR in Amsterdam Oost en bij HOMELIKE in Naarden-Vesting en Hilversum. Voor meer informatie over verkooppunten verwijzen wij naar onze facebook pagina.

Volg ons